Functionaliteiten

Digitale voorlichting en instructie voor iedereen

Alles wat de cliënt moet weten in de zwangerschap en kraamtijd. Iedere dag worden er relevante artikelen aangeboden op basis van levensstijl en voorkeuren. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Arabisch.

Betrouwbare informatie altijd beschikbaar

Van artikelen en video’s tot kennisquizzen. De app biedt het meest uitgebreide aanbod om cliënten zo goed mogelijk klaar te maken voor het ouderschap. Zowel tijdens de zwangerschap als voorbereiding, tijdens de kraamtijd met informatie die op dat moment relevant is als tot 6 weken na de bevalling als naslagwerk. De voorlichting voldoet aan de richtlijnen van de kennisinstituten zoals het KCKZ. 

Een uitgebreide kennisbank met honderden artikelen

Zoek door honderden artikelen, video’s en kennisquizen die geschreven zijn op basis van betrouwbare protocollen. En begrijpt de cliënt het artikel niet? Start dan een chat en krijgt antwoord binnen minuten. Ook kan de client in ieder artikel aangeven of het artikel is begrepen en zijn de bronnen waarop het artikel is gebaseerd vermeld.

Niemand is hetzelfde, daarom is de informatie voor iedereen anders

Van LHBTI+ tot een islamtische levensstijl en van hoogopgeleid tot laagopgeleid. Ons doel is om digitale voorlichting voor iedereen begrijpelijk te maken. Daarom bieden we artikelen aan op basis van levensstijl en voorkeuren. De cliënt kan artikelen ook laten voorlezen in eigen taal en in video’s zijn ondertiteld.

Zonder eigen bijdrage, vergoed door alle zorgverzekeraars

Maternify wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Dit is inclusief chatten tijdens de zwangerschap tot 6 weken na de bevalling. Er is voor de cliënt ook geen eigen bijdrage waardoor er geen financiële drempel is om de app te gebruiken.

Ontdek wat Maternify kan betekenen voor je organisatie​