Digitale kraamzorg voor iedereen mogelijk maken

Wat is het verhaal en missie van Maternify?

Maatschappelijke problemen vragen andere oplossingen

Overal in het land zijn capaciteitstekorten in de kraamzorg. En die blijken alleen maar groter te worden. Deze problemen vragen om andere oplossingen. Want duidelijk is dat we niet door kunnen op dezelfde manier. De behoefte van Generatie Z om altijd en overal ontzorgt te worden groeit iedere dag. Daarom hebben we een app ontwikkelt die past bij deze doelgroep, die jouw cliënten echt willen gebruiken en echte waarde biedt. Een aanvulling op fysieke kraamzorg. En we staan pas op het begin.

Gezinnen gebruiken de app

We zijn pas op het begin

In tegenstelling tot andere initiatieven uit de branche heeft Maternify eigen ontwikkelaars, die iedere dag bezig zijn om om de kleinste details aan te passen zodat jouw cliënten deze app als een geweldige toevoeging vinden van hun kraamtijd. Maternify staat niet stil en brengt maandelijks updates uit. We hebben een uitgebreide roadmap waar je als organisatie invloed op hebt.

Het integraal zorgakkoord (IZA)

Ook sluit de visie van Maternify aan bij de wens van de overheid om de zorg toekomstbestendig te maken, onder de noemer “Zelf als het kan, thuis als het kan en digitaal als het kan” zoals vastgelegd in het Integraal Zorgakkoord (IZA) tussen de overheid en de zorgsector. Maternify gelooft dat digitalisering een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige zorgverlening en dat onze app perfect aansluit bij deze ontwikkeling en bij de doelgroep die steeds meer digitaal wordt.