Functionaliteiten

Naadloos geïntegreerde videoconsulten

Hoe je videoconsulten ook wilt organiseren binnen jouw organisatie. Met Maternify is vrijwel elke scenario mogelijk. Van de mogelijkheid dat cliënten zelf consulten kunnen starten tot een uitgebreide planmodule. Inclusief gratis scholingen voor jouw medewerkers.

Zeg vaarwel tegen no shows en hoge maandelijkse kosten

Door slimme reminders, doordachte communicatie en een volledige integratie zorgen we dat je nauwelijks no shows krijgt op videoconsulten. Ook weten we dat je als organisatie misschien niet altijd videoconsulten gebruikt, daarom maak je makkelijk accounts aan ons partner portaal voor jouw kraamverzorgenden. Zonder dat we voor accounts kosten in rekening brengen.

Bouw workflows op jouw manier

Bepaal zelf wanneer je videoconsulten wilt inzetten, of juist wilt uitzetten. Of bouw samen met je ketenpartners een workflow om consulten in de regio te organisatie. Hoe je het ook wilt regelen, jij zit in de cockpit. We hebben ook 24 uur per dag voor jou kraamzorgproffesionals op afroep. Zonder dat we onderdeel zijn van een andere organisatie.  

Aan alles hebben we gedacht

Van je achtergrond blurren tot gratis scholingen en binnen 30 seconden een nieuwe medewerker onboard met duidelijke instructies. Beschikbaar op tablets, laptops of een smartphone. Aan alles hebben we gedacht om het naadloos te laten aansluiten op de uitdagingen van kraamzorgaanbieders.

Ontdek wat Maternify kan betekenen voor je organisatie​