Onze missie

Bij Maternify zijn we ervan overtuigd dat technologie een waardevolle aanvulling kan zijn op de traditionele kraamzorg. Als nieuwe en vooruitstrevende aanbieder bieden wij ouders de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke mobiele app. Hiermee kunnen ze op een efficiënte en gemakkelijke manier toegang krijgen tot waardevolle informatie, voorlichting en instructies.
Er is een groot tekort aan personeel in de sector en de eisen die gesteld worden aan medewerkers zijn hoger dan ooit tevoren. We kunnen niet doorgaan op de dezelfde manier. Daarom heeft Maternify zich gericht op het ontwikkelen van een innovatieve oplossing om gezinnen de beste zorg te bieden. Onze app stelt kraamverzorgenden in staat om efficiënter te werken waardoor meer gezinnen geholpen kunnen worden. Het is tijd voor verandering, want zelfs in sommige gebieden in Nederland kan geen kraamzorg meer geleverd worden.
Maternify wil de kraamzorg verbeteren en betaalbaar houden, zodat elke vrouw de zorg en ondersteuning kan krijgen die zij verdient. Wij geloven dat technologie de sleutel is tot het bieden van hoogwaardige zorg. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze app en implementeren we iedere maand nieuwe functionaliteiten.
Onze visie sluit naadloos aan bij de wens van de overheid om de zorg toekomstbestendig te maken, onder de noemer “Zelf als het kan, thuis als het kan en digitaal als het kan” zoals vastgelegd in het Integraal Zorgakkoord (IZA) tussen de overheid en de zorgsector. Wij geloven dat digitale zorg een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige zorgverlening en dat onze app perfect aansluit bij deze ontwikkeling en bij de doelgroep die steeds meer digitaal wordt.
Bij Maternify staan we pas aan het begin van onze reis. We zijn ervan overtuigd dat onze app een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kraamzorg en het bieden van hoogwaardige zorg op maat, precies op het moment dat gezinnen het nodig hebben. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en innovaties kunnen we gezinnen de best mogelijke zorg en ondersteuning bieden tijdens deze bijzondere tijd in hun leven.