Kraamverzorgende

Heb je altijd gewerkt als kraamverzorgende en wil je weer terug in de kraamzorg? Kom werken bij Maternify. Of je nu een baan zoekt naar je huidige baan of fulltime aan de slag wilt, bij ons heb je geen onregelmatigheid en heb je zelf de regie over de diensten die je werkt. Je roostert jezelf in op een moment dat het goed voor jou uitkomt. Je bepaalt daarin zelf of je overdag, in de avond of in de nacht werkt.

Maternify is 24 uur per dag beschikbaar voor ouders in de kraamtijd, als de kraamzorg thuis niet aanwezig is. In jouw dienst videobel en chat je met cliënten die met een brandende vraag zitten of net thuis zijn gekomen uit het ziekenhuis. De vragen zijn heel divers en jij bent daarin van onschatbare waarde.

Wat vragen wij jou?

  • Je hebt een diploma kraamverzorgende en staat ingeschreven bij het KCKZ. Als je registratie is verlopen, helpen we je graag met de inschrijving.
  • Bereidheid om een aantal scholingen te doorlopen zodat je ouders kunt voorzien van alle informatie.
  • Je bent daadkrachtig, leergierig en positief ingesteld.
  • Je hebt passie voor het vak kraamverzorgende en wilt ouders de best mogelijke start geven.
  • Een laptop of tablet om te videobellen, maar deze zal je ongetwijfeld hebben.

Wat bieden wij jou?

  • Een baan die goed te combineren is met je privé leven of andere bezigheden. Jouw diensten kun je online inplannen via onze app en kunt het werk zelfstandig vanuit je laptop uitvoeren.
  • Een salaris passend bij je werkervaring volgens FWG 35 uit de CAO Kraamzorg. In het weekend, avond- of nacht krijg je daarnaast een ORT vergoeding.
  • Een vergoeding als je aan het wachten bent voor videoconsulten, overdag en in de avond is dit 1,5 uur per dienst van 8 uur. In de nacht is dit een vergoeding van 3 uur per dienst van 8 uur.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze vacature? Solliciteer dan direct via de onderstaande button. Ook kun je bij vragen een WhatsApp bericht sturen naar 06-40520122. Hebben we een fijne klik? Dan kun je bij ons direct aan de slag.

Navigatie